Huis verkopen

Huis verkopen en terughuren

Door de toenemende stijgingen van huizenprijzen kan het aantrekkelijk zijn om uw huis nu al te verkopen. De overwaarde op uw huis besteed u na de verkoop aan een eigen doel. Dat maakt u helemaal zelf uit. Als bijkomend voordeel kunt u uw eigen woning terughuren van ons. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u voor de verkoop en het terughuren van uw huis.

Voor een goed bod uw woning verkopen en terughuren tegen een gunstig tarief?

Uw huis verkopen en  terughuren tegen een gunstige huurprijs? Daar helpen wij u graag mee. De afgelopen jaren zijn de prijzen van huizen gigantisch gestegen. Dat kan voor u een voordeel zijn als woningbezitter. Mits u in actie komt natuurlijk. Indien u interesse heeft om uw huis te verkopen dan helpen wij u graag. U blijft dan in uw eigen huis wonen door het van ons terug te huren. Dat levert allerlei voordelen op. U hebt geen moeilijke verhuizing, geen koopperikelen voor een nieuw huis maar wel het voordeel van extra geld op de bank. Uw huis verkopen was nog nooit zo gunstig.

Huis verkopen? Ontvang een vrijblijvend bod op de overwaarde van uw huis

U verkoopt uw huis aan ons en u krijgt van ons de mogelijkheid om uw eigen vertrouwde huis terug te huren.

Uw huis verkopen en terughuren is aantrekkelijk

Wij doen u een vrijblijvende offerte. Wij maken het verkopen van uw huis tot een feest en als klap op de vuurpijl huurt u uw eigen huis gewoon weer van ons terug.

Verzilver de overwaarde en huur uw eigen huis van ons terug

Huis verkopen en terughuren?

Wij doen u een aantrekkelijk bod op uw huis. Vrijblijvende offerte? Vul het contactformulier in.

In 3 stappen succesvol uw overwaarde verzilveren

Kennismaking

Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen voor een kennismaking.

Waardebepaling

Tijdens onze bezichtiging wordt het huis ingemeten en de huidige staat beoordeeld.

Vrijblijvend bod

Wij komen wij met een geheel vrijblijvend voorstel. U bent ten alle tijden vrij om wel of niet in te gaan op ons voorstel.

Binnen 24 uur een bod op uw huis?

Wilt u binnen 24 uur weten wat de verkoopprijs is en of u uw huis kunt terughuren? Wij maken een inschatting op basis van bestaande gegevens wat de waarde van uw huis is. Aan de hand van dit bod kunt u al bepalen of u met ons in zee wilt gaan. Als het u interessant lijkt dan regelen we een kennismakingsgesprek en voeren we een definitieve waardebepaling uit.

Vragen over verkopen van uw huis en terughuren? Wij helpen u graag.

Hebt u vragen over het verkopen van uw woning en deze tegen gunstige voorwaarden terughuren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Verzilver snel uw huis!

Wij doen een goed bod op uw huis. Zo kan u uw overwaarde verzilveren en kan u het tegen aantrekkelijke voorwaarden weer van ons terug huren. Wat uw verkoopreden ook mag zijn, binnen 5 dagen kan uw overwaarde verzilverd zijn! 

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw huis