Huis verkopen

Huis verkopen na pensioen

U gaat met pensioen en wilt uw huis verkopen? Misschien wilt u na uw pensioen kleiner gaan wonen en de overwaarde uitsparen? Wat doet u met uw nalatenschap? Misschien gaat u reizen of in het buitenland wonen? Of misschien gaat het om iets anders. Wat u doet met uw pensioenaanvulling is uw eigen keuze. Wij helpen u graag uw huis te verzilveren na uw pensioen waardoor u een extra pensioenspaarpotje hebt.

Succesvol uw huis na pensioen verkopen

Met pensioen gaan brengt ook vragen met zich mee. Wilt u na uw pensioen nog wel in uw huidige huis blijven wonen? Wat doet u met het geld voor de nalatenschap?  Of heeft u een ander doel met de verkoop van uw huis? 

Als u na uw pensioen uw huis wilt verkopen, dan kan dat aan ons. Wij kopen graag uw huis zodat u de overwaarde verzilvert. 

We maken eerst een afspraak voor een bezichtiging van het huis. Daarna komen wij bij u langs om een inventarisatie te maken, waarna wij u een marktconforme prijs offreren om uw huis te verzilveren. De overwaarde van uw huis besteedt u na uw pensioen aan welk doel u maar wilt.

Ontvang een vrijblijvend bod op de overwaarde van uw huis na pensioen

U gaat met pensioen en wilt uw huis verkopen? Wij doen u graag een voorstel zodat u de overwaarde kunt verzilveren.

Het verzilveren van de overwaarde van uw huis na pensioen is aantrekkelijk

Overwaarde huis verzilveren na pensioen

Wil u uw overwaarde verzilveren na pensioen? Wij brengen geheel vrijblijvend een voorstel uit op uw huis. U berekent aan de hand van uw hypothecaire lening en overwaarde op uw huis of dit gunstig voor u is. ALs u extra geld wilt vrijmaken voor na uw pensioen dan kan dit voordelig zijn. Uw huis is per slot van rekening een extra spaarpotje. Zodra u besluit om te verzilveren maken wij de verkoop van uw huis in orde. U ontvangt dan het geld na aftrek van de uitstaande hypotheek op uw rekening. Op die manier maakt u uw leven na uw pensioen weer een stukje aangenamer.

Verzilver de overwaarde op uw huis na pensioen via ons

U gaat met pensioen en wilt uw huis verkopen? Wij doen u graag een voorstel zodat u de overwaarde verzilvert.

In 3 stappen succesvol uw overwaarde verzilveren na pensioen

Kennismaking

Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen voor een kennismaking.

Waardebepaling

Tijdens onze bezichtiging wordt het huis ingemeten en de huidige staat beoordeeld.

Vrijblijvend bod

Wij komen wij met een geheel vrijblijvend voorstel. U bent ten alle tijden vrij om wel of niet in te gaan op ons voorstel.

Snel een bod op uw huis?

Wilt u snel weten wat uw overwaarde is? Wij maken een inschatting op basis van bestaande gegevens uit het kadaster. Aan de hand van deze gegevens bepalen wij of het interessant is om met u in zee te gaan. Als wij met u in zee gaan dan kunt u uiteindelijk de overwaarde verzilveren voor na uw pensioen. Vul hieronder uw postcode en huisnummer in.

Vragen over verkopen van uw huis na pensioen? Wij helpen u graag.

Hebt u vragen over het verzilveren van de overwaarde van uw woning? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. bij pensioen

Verzilver snel uw huis!

Wij doen een goed bod op uw huis. Zo kan u uw overwaarde verzilveren en kan u het tegen aantrekkelijke voorwaarden weer van ons terug huren. Wat uw verkoopreden ook mag zijn, binnen 5 dagen kan uw overwaarde verzilverd zijn! 

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw huis